Mattie de Bruine

Gallery van Mattie de Bruine

.

C.v. van Mattie de Bruine:

Al vroeg leerde ik als kind van de natuur te houden. Ik ben in 1952 op een boerderij geboren. Waar ik tot mijn trouwen heb gewoond. Dus dagelijks met de natuur in al zijn facetten geconfronteerd. Dat is dan ook de grote inspirator geworden van al het werk wat ik nu doe.

Pas toen ik de dertig al was gepasseerd ben ik begonnen met tekenen. Sinds die eerste morgen tekenen in een klein schetsboekje en met enkel een potlood, ben ik er nooit meer mee gestopt en ben ik ook gaan schilderen.

Ik heb ooit tekenles gehad in de privésfeer. Daar heb ik later heel veel aan gehad. Een stevige basis is heel wat waard.

Inmiddels werk ik voor een aantal uitgevers waar ik ontwerpen voor maak en illustreer o.a.:

terdege nl

mariannedesign.nl

Jongbloed nl

Soms neem ik ook particulier een opdracht aan.

Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen want het is een mooie manier om je gevoelens om te zetten tot een tastbaar iets als een schilderij of illustratie.

email mdebruine@hetnet.nl