Over Ons

Initiatiefnemer en oprichter van de Zeeuwse Aquarellisten Joke Klootwijk, woont sinds 2007 in Middelburg,  Zeeland. Daarvoor heeft zij haar hele leven in het westen van het land gewoond aan de rand van Rotterdam. Sinds 1993 schildert zij in aquarel en dat is en blijft haar passie.
Dit aquarelleren is sinds 2002 haar dagelijkse beroep, o.a. het geven van workshops gespecialiseerd in de nat-in-nat techniek en het maken van opdrachten voor particulieren en bedrijven.  Haar werk is zeer toegankelijk en modern en is in het bezit van privé-verzamelingen en tal van bedrijven.

.

Mattie de Bruine (illustrator) werkt en woont in Middelburg,  pas toen zij de dertig al was gepasseerd is zij begonnen met tekenen en schilderen. Inmiddels werkt zij voor een aantal gerenommeerde uitgevers, o.a. voor het maken van ontwerpen en illustraties. Ook is zij soms beschikbaar voor het maken van privé opdrachten. Haar werk is in bezit van privé-verzamelingen en tal van bedrijven.

Misschien kunnen zij in de toekomst als Zeeuwse Aquarellisten een mooie tentoonstelling houden, maar zeker is dat ze elkaar en anderen kunnen inspireren met hun werk.